Zwemvijvers in
harmonie met de natuur

Geniet van de luxe & eenvoud van een natuurlijke zwemvijver
Bekijk onze realisaties

Warm familiebedrijf zorgt voor verfrissing

Eenvoud siert. Met dat motto in ons achterhoofd creëren we bij Poels natuurlijke zwemvijvers die dankzij hun eenvoud een streling voor het oog zijn. Verfijnd beton is de basis voor onze zwemvijvers, de natuur onze drijfveer. We kiezen bewust voor een natuurlijk filtersysteem, omdat we daar absoluut in geloven. Zorgzaam zijn voor jou en de natuur sluit dan ook naadloos aan bij de warmte en betrokkenheid die ons als familiebedrijf typeren.

Thomas Erkens

Met zijn jarenlange ervaring heeft Thomas alles in huis om met je mee te denken. Zo creëren we samen de zwemvijver waarin jij binnenkort een verfrissende duik neemt en eindeloos relaxt.

Olivier Erkens

Zijn veelzijdigheid is zijn grootste troef. Olivier is namelijk van alle markten thuis wat zwemvijvers betreft. Bovendien steekt hij met een glimlach de handen uit de mouwen om je project te realiseren.

Jonathan Erkens

Jonathan is een enthousiaste harde werker met een flinke dosis technische kennis die steevast de puntjes op de i zet. De laatste finishing touch voor oplevering neemt hij met plezier op zich.

Niels Claes

Voor Niels is niets te veel. Hij is de olie die de Poels machine vlot laat draaien. Verder weet hij van aanpakken en geeft hij bij elk project het beste van zichzelf. Een mooie aanvulling op ons hechte team.

Zet in op ontspanning met een tikkeltje luxe
dankzij onze natuurlijke zwemvijvers

Vraag vrijblijvend offerte

Recent gerealiseerde zwemvijvers

Droom alvast even weg bij onze nieuwste zwemvijvers